Tete'e lavalava tutusa, le mana'omia o lavalava DIY

E masani lava i le sosaiete i aso nei o le ae mauaina se tasi tagata e tutusa ona lavalava ma oe i laasaga e lima ma maua O ou lavalava e tutusa ma isi i laasaga e sefulu. E faapefea ona tatou aloese mai le mea mataʻutia? O lea ua amata ona faʻavasega e tagata a latou lava mamanu i luga o lavalava.Pepa felauaiga vevela o le a faamalieina manaoga o tagata.

Laei DIY1

Mafaufau i le pepa faʻafefe vevela e pei o se ituaiga o mea faʻapipiʻi ie, e mafai ona e lolomi soʻo se mamanu i luga o le pepa ma lau lomitusi inkjet fale ona faʻapipiʻi lea i ie ma 100% mea masani. mamanu lolomi i lau ie e ala i le oomiina i se masini lomi vevela po o le u'amea lima.

lavalava DIY2

O le filifiliga o le pepa vevela e tatau ona fetaui ma le lanu o le ie, e mafai ona e faʻaogaina le pepa vevela vevela pe afai o le lanu o le ie e malamalama.Aua e mafai ona taofia le lanu uliuli ie mai le faʻaalia e ala i le fesiitaiga.

lavalava DIY3

Afai o loʻo e faʻaaogaina pepa faʻafefe vevela, e tatau ona e faʻata i lau ata o le itu lolomi o le pepa o le a tuʻu i lalo i luga o le ie o loʻo e galue ai. e fa'ata lou ata o le itu lolomi o lau pepa aua e fa'asaga i luga pe a fa'aoga i le ie o lo'o e galue ai.E tatau ona e manatua se mea e tasi ae e te le'i fa'aogaina le pepa pa'epa'e fa'afefe vevela o le aveese lea o le tua mai le pepa fa'afefe vevela.

Amata ona fa'aliliu pe a mae'a laasaga nei:

1. Faʻamafanafana le lomitusi vevela, e tatau ona seti le vevela i le va o le 177 ° i le 191 °.
2. O le mamafa o le lomitusi e faʻavae i luga o le mafiafia o le ie. E masani lava, o le tele o ie e fetaui ma le lomitusi feololo poʻo le maualuga.
3. E iai taimi eseese e feso'ota'i ma ituaiga eseese o pepa fe'avea'i. E mafai ona e fa'aogaina le taimi o lo'o mulimuli mai e fai ma ta'iala: ①Inkjet Transfer Paper: 14 – 18 sekone ②Dye Sublimation Transfer: 25 – 30 sekone

③Digital Appliqué Transfer: 20 – 30 seconds ④Vinyl Transfer: 45 – 60 seconds

1. Tuu lau oloa i luga o le ipu ma tuu le pepa fesiitaiga e faasaga i luga i le mea e mana'omia o lau oloa i totonu o le vaega oomi.Mo le fesiitaiga o le applique ma le fesiitaiga o le vinyl e tatau ona e ufiufi le pepa fesiitai i se ie manifinifi e puipui ai.
2. Oomi le gaosiga, aveese le ata pe a uma le taimi end.Just pei o lena, o lau vevela oomi lavalava masani ua maeʻa

lavalava DIY4

Aloese mai mea sese masani

● Fa'agalo ata fa'ata
● Lomitusi i luga o le itu e le o ufiufiina o le pepa
● Uuli le ata po'o tusitusiga i luga o se mea e le tutusa pe le'o malo
● E le lava le vevela o le lomitusi vevela
● E lē lava le taimi o lomitusi
● E lē lava le omiga


Taimi meli: Iul-03-2023