Lomiga Sublimation

O le a tonu le sublimation?

I faaupuga fa'asaienisi, Sublimation o le suiga sa'o lea o se mea mai se tulaga mautu i se tulaga kesi.E le pasia le tulaga masani o le suavai, ma e na o le vevela ma le mamafa e tupu.

O se faaupuga lautele e faʻaaogaina e faʻamatala ai le suiga o le solid-to-gas ma e faʻatatau i le suiga o le tino i le setete.

O le a le lolomiina o ofutino sublimation?

O le lolomiina o ofutino o se faiga fa'apitoa o le lolomi lea e aofia ai le lolomi muamua i luga o se fasipepa fa'apitoa, ona fa'aliliuina lea o le ata i luga o se isi mea (e masani lava o le polyester po'o le polyester mix).

Ona fa'amafanafanaina lea o le vaitusi se'ia malepe i totonu o le ie.

O le faagasologa o le lolomiina o ofutino sublimation tau e sili atu nai lo isi metotia, ae e umi atu, ma o le a le taʻe pe paʻu i le taimi, e pei o isi auala lolomi mitiafu.

Lomitusi1

Pe o le mea e tasi le sublimation ma le vevela?

O le eseesega sili i le va o le vevela ma le sublimation o le faʻatasi ai ma le sublimation, e naʻo le vaitusi e faʻafeiloaʻi i luga o mea.

Faʻatasi ai ma le faʻaogaina o le vevela, e masani lava ona i ai se faʻafeiloaʻiga faʻapipiʻi o le a faʻafeiloaʻi foi i meafaitino.

Lomitusi2

E mafai ona e sublimate i luga o se mea?

Mo le sili ona lelei sublimation taunuuga, e sili ona faaaoga i mea polyester.

E mafai ona fa'aogaina i le tele o meafaitino e iai se fa'apolopolo fa'apitoa fa'apipi'i, e pei o mea o lo'o maua i luga o ipu, pa'u isumu, ta'avale, ma isi mea.

I nisi tulaga, e mafai foi ona faʻaogaina le sublimation i luga o tioata, ae e manaʻomia le tioata masani na togafitia ma saunia saʻo i se faʻamaʻi faʻapitoa.

O a tapulaa o le sublimation?

E ese mai i mea e mafai ona faʻaogaina mo le sublimation, o se tasi o tapulaʻa autu mo le sublimation o lanu o soʻo se mea.Talu ai ona o le fa'aulufaleina o se faiga fa'alanu, e te maua fa'ai'uga sili pe a pa'epa'e po'o lanu mama le 'ie.Afai e te mana'o e lolomi i luga o se ofutino uliuli po'o se mea pogisa, e sili atu lou fa'aogaina o se fofo lolomi numera nai lo.


Taimi meli: Aukuso-24-2022